дом Криминале Откриха мъртва издирваната жена след взрива в жилищен блок във Варна

Откриха мъртва издирваната жена след взрива в жилищен блок във Варна

0
ДЯЛ

Откриха мъртва жената, която се издирваше след взрива в жилищен блок в квартал „Владислав Варненчик“ във Варна.
Припомняме, че около 04.00 часа взрив избухна в апартамент на блок 302 във варненския квартал. Загиналата жена е живяла в апартамент съседен на жилището, където стана инцидента.
Сигналът за взрива е подаден около 4.20 часа. От сградата са изведени 18 души. От тях 11, сред които и 4 деца са настанети в токсикологията на варненска болница. Това съобщи Нова телевизия.
След експлозията в жилищната сграда е избухнал пожар, който е овладян от огнеборците.
Взривеният апартамент е бил собственост на жена, която живеела на семейни начала с 62-годишният Владимир Димитров. Двамата обаче скоро се разделили. Съседи разказват, че са чували мъжа да се оплаква по телефона. Твърди се, че той се жалвал и пред варненска медия. От полицията в черноморския град потвърдиха, че мъжът е бивш полицай.
По първоначални данни се предполага, че взрива не е предизвикан от газова бутилка. По непотвърдена информация 62-годишният мъж е държал в жилището взривни вещества. В момента той се издирва.
Снимка: Радио Варна
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНаселени места и райони с прекъсвания на тока
Следваща статияГоряха сухи треви, контейнери за смет, комин, огнеборци спасиха заклещено в решетка куче

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here