дом Криминале Незагасена цигара причини пожар в апартамент

Незагасена цигара причини пожар в апартамент

0
ДЯЛ

В дежурната част на РДПБЗН- Шумен вчера е получено съобщение за пожар в апартамент на 14-ия етаж на жилищен блок на ул. “Марица“ в Шумен. На място огнеборците установили, че пламъците са възникнали на тераса, най-вероятно от незагасена цигара от собственика на жилището. На терасата са горели отпадъчни материали. Пожарът е загасен. Апартаментът е спасен от опожаряване, опушени са 6 кв. м. стени. Мъжът бил откаран за преглед в МБАЛ- Шумен заради вдишаните газове.
Няколко часа по-късно е получен сигнал и за пожар на ул. “Цар Калоян“ в Шумен. Към адреса бил насочен екип о РСПБЗН- Шумен. Изяснено било, че пламъците тръгнали след късо съединение на кабел, който захранвал с електричество изнесен в двора санитарен възел. Огнеборците изключили захранването от ел. таблото. Кабелът е унищожен.
Сухи треви са пламнали в кв. “Дивдядово“ в Шумен. Пристигналият на място екип погасил пожара с помощта на 3 тона вода, не са допуснати материални загуби. Малко след 18 часа е погасен още един пожар в отпадъци в землището на квартала. За гасенето му са ползвани 6 тона вода, не са допуснати материални загуби.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОкръжната прокуратура в Шумен разпореди проверка по сигнал за течове на вода от язовир „Тича“
Следваща статияПсихичноболен нападна съселянин, счупи му ребро

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here