дом Общество Тежка катастрофа на АМ „Хемус” (снимки)

Тежка катастрофа на АМ „Хемус” (снимки)

2
ДЯЛ

Тежка катастрофа на автомагистрала „Хемус” в посока Шумен-Варна е станала около 11.00 часа, на около 5 км след качване на скоростния път. Произшествието е възникнало между „Мерцедес“ комби и „Опел“ Корса при неправилно  изпреварване.
 
„Карах си и той започна да изпреварва, не разбрах какво се случи“, каза пред репортер на 24shumen.com единият от шофьорите.
По непотвърдена информация в катастрофата няма загинали. В МБАЛ са откарани шофьорът на „Мерцедеса“ и спътникът му, който се е возил на предната седалка на автомобила. Пътуващите в „Опела“ са се разминали само с уплаха от неприятния инцидент. И двата автомобила са със шуменска регистрация.

На място са екипи на Пътна полиция, Спешна помощ и Пожарна безопасност и защита на населението. Съветваме шофьорите да изберат обходния маршрут през Нови пазар.
Очаквайте подробности!
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПо „приятелски“: Двама влязоха с взлом при познат заради неуреден борч
Следваща статияЦирк „Орбита“ в Шумен! Заповядайте да се насладите на магията!

2 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here