дом Спорт Как да залагаме на електронни спортове в Winbet?

Как да залагаме на електронни спортове в Winbet?

0
ДЯЛ

Електронни спортове вече могат да се видят в почти всеки сайт за залози. Това са добре познатите на всички състезания с компютърни игри, при които се предлагат щедри наградни фондове. Един от букмейкърите, които прави силно впечатление с богатата си секция по е-спортове, се казва Winbet и Ви предлага да залагате на множество турнири с високи коефициенти. Как се залага на този вид спортове и всичко интересно за тях, можете да намерите в ревюто на Winbet в Casino Robots.

Какви електронни спортове има в Winbet?

Ако решите да си направите регистрация в Winbet ще можете да откриете цял куп е-спортове. За да го направите, е нужно да влезете в спортната секция и да изберете eSports. По всяка вероятност ще останете доволни от голямото разнообразие на турнири, които букмейкърът предлага. Спокойно можем да твърдим, че това е един от сайтовете в България, който предоставя най-много събития по електронни спортове от всяка част на земното кълбо.
За да заложите, просто трябва да изберете турнир, както и да прогнозирате кой от двата екипа ще спечели дадената игра. Имате и още един начин да залагате, а именно на краен победител в турнирите, като претендентите са изписани в специална страница и Вие избирате, кой ще бъде на първо място. Тръпката е много силна, както бихте могли да се уверите с очите си.
В сайта се предлагат състезания по известни стратегически и екшън игри, сред които StarCraft2, Dota2, Counter Strike GO, League of Legends и немалко други. Ако имате наблюдения върху някой от турнирите и участниците, ще можете да дадете вашата прогноза за края на събитията.

Промо оферта – електронни спортове в Winbet

От 04.05.2020 до 10.05.2020 от Уинбет предложиха промо оферта за турнир по електронни спортове. В него играчите трупат точки, докато залагат на е-спортове, а по-късно тези точки могат да бъдат превърнати в истински пари. Турнирът се играе за една седмица, като играчите трябва да залагат на игрите FIFA и / или CS:GO. Паричните награди са доста щедри и всеки може да прибави немалко пари в сметката си, стига да достигне до крайния успех в игрите.
Промоционалната оферта за електронни спортове изтича, но клиентите на Winbet могат да очакват нови е-спорт турнири, с които да получат още по-големи възнаграждения. Ето защо, ако сте привърженици на eSports, трябва да следите промоциите отблизо, за да извлечете максимума от тях. Очакваме с нетърпение и новите промо оферти по електронни спортове в Уинбет, а до тогава желаем на всички играчи успехи, усмивки и ведро настроение.

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияКметът на Велики Преслав забрани брането на липов цвят в общината
Следваща статияОблаци и дъжд на 28 май

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here