дом Криминале Искра от електропровод подпали житен блок

Искра от електропровод подпали житен блок

0
ДЯЛ
24shumen.com

През последните 24 часа дежурните екипи са реагирали на сигнал за пожар в сухи треви в село Васил Друмев, който е ликвидиран без да са допуснати материални загуби. Екип на РСПБЗН – Шумен е оказал съдействие за обезопасяване на катастрофирали два автомобила „Форд Ескорт“ и „Фолксваген Туран“ на главния път между село Дибич и село Радко Димитриево малко след 09.00 часа в неделя. Екипът, който бил на място освободил пътно то платно.
В петък екипи от Шумен са оказали съдействие за пренасяне на двама болни мъже от жилищата им до екипи на спешна помощ.
На 27 юни в 18.54 часа в дежурната част на РСПБЗН- Шумен е приет сигнал за пожар в житен блок в землището на село Струйно. Към произшествието бил насочен екип от шуменската пожарна. Огнеборците погасили пламъците с помощта на 2 тона вода. Унищожени са 10 декара с пшенични посеви, спасени от опожаряване са 120 декара посеви пшеница. Причина за пожара – искра от електропровод.
В 15.10 часа на 27 юни е съобщено за пожар в сухи треви в двор на несъществуваща детска градина в село Преселка. Към адреса е насочен екип от РСПБЗН- Нови пазар. Пламъците били погасени с помощта на 200 л. вода. Пожарът е без материални загуби.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНа 29 юни празнуваме Петровден
Следваща статияНамериха убити два благородни елена

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here