дом Общество Издирва се 36-годишен шуменец, в неизвестност е от 29 юни

Издирва се 36-годишен шуменец, в неизвестност е от 29 юни

0
ДЯЛ

Районно управление на МВР – Шумен издирва по молба на близките му Мартин Велинов Вангелов на 36 години от Шумен. Той е в неизвестност от 29 юни. Около 20.00 часа е провел телефонен разговор със свои близки и е споделил, че ще пътува от София към Шумен с влак. Оттогава няма връзка с него. Телефонът му е изключен от 30 юни и няма връзка с него. Висок е около 176 см, със слабо телосложение, дълга тъмна леко чуплива коса, обичайно ходи на опашка, с кафяви очи и светло продълговато лице. Бил е обут с дънки и тениска с къс ръкав.
От полицията умоляват всички, които имат данни за местоположението му да подадат сигнал в най-близкото полицейско управление или на телефон 112.
На 5 юли от ОД на МВР обявиха, че шуменецът е жив, здрав и се е свързал близките си. Подробностите четете тук.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияДама изпусна волана, натресе се в паркиран автомобил
Следваща статияВиК започва отстраняване на аварии по булевард „Ришки проход“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here