дом Криминале Издирват с червена бюлетина Юзджан Раим за убийството на Рейхан Мехмед от...

Издирват с червена бюлетина Юзджан Раим за убийството на Рейхан Мехмед от Вълнари

0
ДЯЛ

Разкрит е убиецът на 34-годишния Рейхан Мехмед от николакозлевското село Вълнари.
Това е 21-годишният Юзджан Лятиф Раим. Обвинен е задочно, тъй като е напуснал страната след извършването на престъплението. Издирва се с червена бюлетина от Интерпол, съобщиха от прокуратурата.
Припомняме, че трупът на убития Рейхан Мехмед бе намерен на 21 септември миналата година, 5 дни след неговото изчезване.
Тогава местни хора заявиха, че Рейхан е станал жертва на ревнив съперник. Дори били чували закани по негов адрес. Убитият има втора съпруга и дете от нея, които живеели в Шумен.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияГорска педагогика: Учат малчуганите на любов към природата с детски филмчета
Следваща статияОгнеборци гасиха горящи сухи треви и комини, пренасяха болни до линейки

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here