дом Общество Иван Гешев: Наистина – никой за нас не е над закона! Днес...

Иван Гешев: Наистина – никой за нас не е над закона! Днес ще го покажем!

0
ДЯЛ

„Благодаря на партньорите ни от Съединените щати и посолството им в България за подкрепата за върховенството на закона и безкомпромисните действия на Прокуратурата”, това написа главният прокурор Иван Гешев в Twitter.
„Наистина – никой за нас не е над закона! Днес ще го покажем на всички българи за пореден път!“, допълва Иван Гешев в личния си профил.
Припомняме, че снощи след 22.00 часа Американското посолство в София обяви, че подкрепя българския народ, и че никой не е над закона.
„Правото на мирно събиране е основна демократична ценност. Демонстрациите и протестите са знак за цветущо и жизнено гражданско общество. Мирните протести са играли ключова роля в 244-годишната демокрация на Съединените щати. Всяка нация заслужава съдебна система, която е надпартийна и подвластна на върховенството на закона. Ние подкрепяме българския народ в стремежа му за повишаване на доверието в демократичната система и насърчаване на върховенството на закона в България. Никой не е над закона“, гласи обръщението на американците.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНовите случаи на COVID-19 в Шуменско са на лица от Варна
Следваща статияКметът на Нови пазар с изявление за нападнатите по време на работа общински служители

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here