дом Общество Втора вълна от недоволство: Екарисажът е затворен заради паяжини и олющена мазилка?

Втора вълна от недоволство: Екарисажът е затворен заради паяжини и олющена мазилка?

0
ДЯЛ

„Кой работи за закриването на работни места в Шумен?”. Това попитаха служителите на шуменския екарисаж, които излязоха на втори протест срещу затварянето на предприятието. Този път работниците застанаха пред прозорците на Областна управа Шумен, тъй като първият протест пред ОДБХ не бе уважен с отговор на дирекцията. Работниците настояват за среща с областния управител, но тъй като проф.Желев отсъства, протестиращите ще бъдат приети от неговия заместник Петко Шаренков.
„Категорично заявявам, че нашият екарисаж няма политическа подкрепа или политическо участие. Имаме всички необходими документи, пазим всички архиви. През нашето предприятие са минали 7 европейски комисии, всички те са дали отлична оценка. Възможно ли е при тази фактология ОДБХ да каже, че екарисажът е негоден”, недоумява управителят. Според него поводът за спиране на работа е последната проверка, която е завършила с абсурдни констатации – 3 паяжини, олющена мазилка и неприбрани в шкаф обувки. Тази заповед не може да бъде обжалвана по съдебен път.
Към този момент няма оферти за закупуване на предприятието, но според управителя му, развитието на събитията не изключва това.
Годишно по договор екарисажът усвоява от 3 до 5 млн. лева с ДДС.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияДГС отчете: Едно нарушение за изминалата зима е регистрирано на Шуменското плато
Следваща статияОбщина Шумен започна раздаването на цветя за засаждане