дом Общество ВиК-Шумен ще получи 7 500 000 лева за покриване на задължения за...

ВиК-Шумен ще получи 7 500 000 лева за покриване на задължения за ток

0
ДЯЛ
Снимка: 24shumen.com

ВиК-Шумен ще получи 7 500 000 лева за покриване на просрочени задължения за ток към електроразпределителни дружества. Това става ясно от поканата за свикване на Общо събрание на съдружниците на ВиК-Шумен.
Събранието ще се проведе на 2 октомври от 10.00 часа.
Дневният ред е на Общото събрание на съдружниците включва една точка. Членовете ще вземат решение ВиК-Шумен да получи финансиране в размер на 7 500 000 лева от Българския ВиК холдинг и за сключване на договор за заем, при условията на съгласуван между двете страни проект на договор за заем. Средствата да се използват за покриване на просрочените задължения за ток на ВиК-Шумен към електроразпределителните дружества.
На предстоящата утре сесия на Общинския съвет членовете му трябва да упълномощят представителя на местната администрация да гласува „за“ по предложението за получаване на финансиране за погасяване на просрочените задължения за електроенергия.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНад 1 441 000 лева са платени чрез ПОС терминали в офиса на НАП в Шумен
Следваща статияОбявяват бедствено положение в „Мътница“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here