дом Култура Безплатни пропуски за концерт на Ансамбъл „Българе”

Безплатни пропуски за концерт на Ансамбъл „Българе”

0
ДЯЛ

Биографичният спектакъл „Тайната Българе” ще бъде представен на 24 май от 19.00 часа в зала „Арена Шумен”, съобщиха от общинския пресцентър. Публиката ще види седем неразказани истории от именития хореограф Христо Димитров – Почетен гражданин на Шумен.
„Тайната Българе” проследява най-доброто, представено през годините от Христо Димитров и Ансамбъл „Българе”. Освен историята на създаване на всяка от сценичните картини, присъстващите ще станат съпричастни и към интригуващи моменти от биографията на твореца и емблематичния ансамбъл.
Входът е безплатен.
Раздаването на пропуски ще започне утре, 18 май, в Туристическия информационен център на бул.„Славянски” №17 от 8.30 до 17.30 часа. Ако има останали пропуски, Центърът ще работи и в събота, 22 май, от 9.00 часа до изчерпването им.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЗадигнаха пари от хотел, ошушкаха 2 имота, оставени без надзор
Следваща статия21 352 областни жители вече са ваксинирани срещу коронавирус

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here