дом Култура Шестокласничка от Шумен премина първи кръг на състезание по творческо писане...

Шестокласничка от Шумен премина първи кръг на състезание по творческо писане на английски

0
ДЯЛ
Снимка: СУ "Панайот Волов"

Рая Маринова от 6-ти „а“ клас се класира във втори кръг на Националното състезание за творческо писане на английски език. Рая е възпитаник на СУ „Панайот Волов“ в Шумен. Момичето успя да се пребори с конкуренцията на стотици ученици от цялата страна, а тази година за първи път и на участници от Пакистан.
Рая е единственият ученик от Шумен, който преминава успешно първия тур на творческата надпревара. Това съобщиха от ръководството на СУ „Панайот Волов“.
Националното състезание по творческо писане на английски език е единствено по рода си в страната. В него могат да участват ученици от 6-ти до 12-ти клас.
В деня на училищното състезание в рамките на един час участниците пишат на английски език по една от зададените теми без да използват речници, учебници и други ресурси. 
Всички млади творци получават сертификат за участие. Класираните на трите призови места ученици и техните учители ще бъдат отличени на церемония през февруари.
Организатор на Националното състезание за творческо писане на английски език е Фондация „Корпус за образование и развитие – КОРПлюС“.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНаселени места и райони без ток
Следваща статияПравителството осигурява пари за разчистване на нерегламентираните сметища в страната

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here