дом Общество Учениците се връщат в клас поетапно от 12 април

Учениците се връщат в клас поетапно от 12 април

0
ДЯЛ
Снимка: Министерство на образованието и науката

От 12 април се възстановява учебният процес. В класните стаи влизат децата от I до IV клас, както и учениците от VII, VII и X клас.
На 26 април ще бъде възстановен учебният процес при V, IX и XII клас.
На 17 май в класните стаи влизат и учениците от VI и XI клас. Това обяви на брифинг на Националния оперативен щаб просветният министър Красимир Вълчев.
Разрешават се практическите занятия и практиките при дуалното обучение.
Спрямо ноември 2020 година в момента има два пъти по-малко заболели учители и ученици. Четири пъти по-малко са заболелите ваксинирани учители, като сред тях няма починали след имунизация.
500 учители и непедагогически персонал към момента са заразени с COVID-19.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияМъж се разходи по време на карантина
Следваща статияВаксинирането с “Астра Зенека“ у нас продължава, не се препоръчва за жени с риск от тромбози

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here