дом Здраве Установените с COVID-19 у нас вече са 498

Установените с COVID-19 у нас вече са 498

0
ДЯЛ
Pixabay.com

Общият брой на установените с COVID-19 у нас вече 498. През изминалото денонощие диагностицираните случаи в страната са 21. От тях 17 са настанени в болница. Това съобщиха от Националния оперативен щаб за борба с коронавируса.
От всички регистрирани 173 са в болница, като 20 са интубирани.
С първи случай на картата на болестта вече е и Враца.
Бебе на година от Добрич е сред заразените с COVID-19. Родителите на детето също са инфектирани.
Жертвите от вчера са две. Около 21 часа снощи от сърдечна недостатъчност е починал мъж на 49 години. Той обаче е имал типични признаци на коронавирус. Предстои да се докаже инфекцията.
Излекуваните с две отрицатели проби вече са 34. Вчера са изписани още четирима.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияДъждовна събота
Следваща статияКОЦ-Шумен работи по стария график

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here