дом Култура РБ „Стилиян Чилингиров” получи дарение от футболен фен клуб

РБ „Стилиян Чилингиров” получи дарение от футболен фен клуб

0
ДЯЛ

Регионалната библиотека „Стилиян Чилингиров” в Шумен получи дарение от Официалния фен клуб на „Арсенал” в България. Инициатива е част от национална кампания на регионалните клонове на организацията, с която нейни издания се предоставят на библиотеките в по-големите градове на страната. Дарени са екземпляри от книгите „Хладнокръвие и скорост” от Денис Бергкамп, „Треска за футбол” от Ник Хорнби и „Футболът, моят живот. Автобиография” от Иън Райт.
В „Хладнокръвие и скорост” е разказана историята на големия холандски нападател Бергкамп, който през периода 1995–2006 г. е основна фигура в клуба, печели седем трофея.
„Треска за футбол” е първият роман на Ник Хорнби. В него се разказва за психологията на английските футболни запалянковци. Романът става бестселър и получава награда за най-добра спортна книга на годината.
В книгата си Иън Райт говори за тежкото си детство, както и по теми като расизъм и шоубизнес, но най-вече за годините, когато във футбола на Острова имаше и много романтика. Разказани са и забавни истории от съблекалните на „Кристъл Палас”, „Арсенал” и английския национален отбор.
Трите книги вече са на разположение на читателите на Регионална библиотека „Стилиян Чилингиров”.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияВ Каспичан отмениха, а в Смядово ограничиха тържеството за 3-ти март
Следваща статияС флашмоб възпитаниците на СУ „Сава Доброплодни“ отбелязаха 3-ти март

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here