дом Общество Премиерът обеща 3 000 000 лева за спортна инфраструктура в Шумен

Премиерът обеща 3 000 000 лева за спортна инфраструктура в Шумен

0
ДЯЛ

3 000 000 лева за развитие на спортна инфраструктура в Шумен е обещал днес на заседание на Министерски съвет премиерът Бойко Борисов. По думите му, Шумен е единствения град, който не е получавал пари за спортна инфраструктура.

„Преди два дни разговарях с министър Владислав Горанов. Припомних му, че в предизборната си програма обещахме да изградим нов градски стадион в Шумен. Поисках да отпуснат парите. Получих уверение, че ще започне поетапно отпускане на средства. Трябва да се направи пълноа количествено-стойностни на сметка за разходите. Трябва да се обявят обществени поръчки или с наши дружества да реализираме проекта“, коментира кметът Любомир Христов и изрази надежда, че парите ще бъдат отпуснати.

Припомняме, че през септември 2019 година в Шумен бе представен идейният проект на градския стадион. На срещата присъстваха спортни деятели и граждани.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия3 празника в 1 днес в Шумен
Следваща статияЯсни са победителите в Общинските ученически игри по баскетбол

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here