дом Наблюдател Подменят стари автобусни спирки в Шумен

Подменят стари автобусни спирки в Шумен

3
ДЯЛ

Четири автобусни спирки в лошо състояние ще бъдат подменени. За новите ще бъде изготвена обществена поръчка. Нова спирка ще има в близост до Томбул джамия и до читалището „Тодор Петков” в квартал „Добруджа”. Третата подменена ще е в района на квартал „Тракия”, а четвъртата – в близост до новото кръгово кръстовище до Градския стадион. Спирка от съвсем нов тип пък ще бъде изградена до входа на Градската градина в посока кв. ”Тракия”. Съоръженията, които ще бъдат подменени, са изключително амортизирани и непригодни за гражданите, които ползват градския транспорт. На някои от тях липсват места за сядане, а други са с изгнила конструкция, която протича при дъжд.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНАП бърка „надълбоко” в касите на фирми с големи суми в тях
Следваща статияОткриха 10 килограма тютюн без бандерол в дома на 52-годишен шуменец

3 КОМЕНТАРИ

  1. Много добра идея, ама защо е забравена спирката на Гривица, която е превърната в тоалетна от пиянките, които цял ден пият на пейките???

  2. Нещо се прави, това е хубаво. Нека обаче да се подменят всички спирки, които са в окаяно състояние.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here