дом Криминале Пламна къща в Звегор, трансформатор горя в Шумен

Пламна къща в Звегор, трансформатор горя в Шумен

0
ДЯЛ

На шест сигнала за произшествия са реагирали дежурните екипи на РДПБЗН – Шумен през последните 24 часа.
В 17.21 часа във вторник е съобщено за пожар в покрив на къща на ул. „Дружба“ в село Звегор. При пристигане огнеборците заварили да гори около 150 кв.м. покривна конструкция на спомагателна постройка и селскостопанска постройка, която била долепена до нея. В гасенето на пламъците съдействие е оказал втори екип от шуменската пожарна. Пожарът е ликвидиран с помощта на 29 тона вода. Спасени са три къщи, унищожени са около 200 кв.м. покривна конструкция, 1 тон фураж, 20 зайци, лек автомобил, спомагателни постройки с разгърната площ от около 200 кв.м. Причина за възникване на пожара – късо съединение.

В 12.54 в дежурната част на РСПБЗН- Шумен е приет сигнал за пожар в трансформатор на ул.“Илчо Войвода“ в Шумен. Пристигналият на място екип е загасил пламъците с помощта на 500 л. вода. Унищожена е ел. инсталация, трафопостът е спасен от изгаряне.
Вчера е бил приет сигнал и за заклещена котка в телена мрежа на ул. „Неофит Бозвели“ в Шумен. На адреса бил пратен екип, който освободил котката.

Сухи треви са горяли в село Близнаци. Огнеборците, които пристигнали на място загасили пламъците с помощта на 500 л. вода. Не са допуснати материални загуби.
Погасени са още два пожара в сухи треви в село Климент и в землището на село Лиси връх, в които не са допуснати материални загуби. Загасени с с помощта на 6 тона вода, при произшествието в село Климент на ул.“ Никола Вапцаров“ е спасена една къща.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияВ 4 областни села няма вода
Следваща статияЗлосторник метна камък, потроши стъкло на товарен автомобил

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here