дом Общество Общинските съветници във Върбица ще заседават като английски сенатори в тронове

Общинските съветници във Върбица ще заседават като английски сенатори в тронове

0
ДЯЛ

Като зала за английски сенатори с тронове е проектирана новата зала, в която ще заседава бъдещият Общински съвет във Върбица. Тя се намира в централния градски парк.
За председателя е определено специално място. Специални са местата и за кмета, и зам.-кметовете.
„Действително ще се чувстваме като в сенат. Това задължава да работим повече и в интерес на жителите на общината и всички населени места“, коментират придобивката съветници за 24shumen.com. Според тях новата обстановка ще изисква и нов дрескод.
„Задължително трябва да помислим и за смяна в гардероба, за да сме в сихрон с троновете“, категорични са местни парламентаристи, включени в листи за съветници.
Изграждането на сенаторската зала в български условия ще бъде в рамките на спечелен проект от Община Върбица на стойност 500 хиляди евро. Предвидено е саниране и обзавеждане на административни сгради на кметства в селата Тушовица и Бяла река. Финансирането е по ОП „Развитие на селските райони“.
„За модернизирането на заседателната зала във Върбица ще бъде обявена обществена поръчка до 20 дни“, заяви за 24shumen.com кметът на Върбица инж. Мердин Байрям.
По думите му новата зала ще наподобява колизеум. А цялостния проект за троновете е изготвен от кмета.
Снимка: Община Върбица
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПромяна в движението
Следваща статияГрадският духов оркестър открива сезона с концерт на открито

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here