дом Други Община Смядово осигури по проект безплатни учебници

Община Смядово осигури по проект безплатни учебници

0
ДЯЛ

Пълен комплект безплатни учебници за учениците от VIII до XII клас в СУ „Св.Св.Кирил и Методий“ ще осигури Община Смядово за учебната 2019/2020 г., съобщиха от местната администрация.
Придобивката на стойност 800 хиляди лева е по спечелен проект по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ и Оперативна програма „Наука и образование за интелигентен растеж“.
Училището е единственото средно училище на територията на община Смядово. В него се обучават 380 ученици от I до XII клас. Паралелките от VIII до XII клас са профилирани.
Материалната база в школото е една от най-добрите в Шуменска област. Тук преподават 45 учители.
Снимка: СУ „Св.Св.Кирил и Методий“
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия500 лева глоба в община Велики Преслав за незаклано прасе
Следваща статияСдружение „Златен век“ поема ремонт в Хирургично отделение на МБАЛ Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here