дом Общество Най-добрите в сферата на образованието и науката получиха наградите на Шумен (видео)

Най-добрите в сферата на образованието и науката получиха наградите на Шумен (видео)

0
ДЯЛ

С тържествена церемония на площад „Освобождение” връчиха наградите на Шумен в системата на образованието и науката. Тази година те се присъдиха в 10 категории, които бяха връчени от кмета на община Шумен Любомир Христов и председателя на Общинския съвет проф. Стефан Желев.
„Ученик на годината в хуманитарната и природоматематическата област“ бе присъдена на Петър Георгиев Ангелов от ПМГ „Нанчо Попович“, в категория „Учител на годината в системата на предучилищното възпитание“, бе отличена Събинка Георгиева Байнова – старши учител в детска градина „Конче вихрогонче“. Наградата в категория „Учител на годината в начална степен на обучение“ спечели Димитринка Георгиева Рачева-преподавател в СУ „Йоан Екзарх Български“, а наградата за „Директор на детска градина“ спечели д-р Евгения Цветанова Михова – директор на ДГ „Братя Грим“. Отличие за „Директор на училище или обслужващо звено“ отиде при Марияна Радева Йорданова – директор на VI ОУ „Еньо Марковски“, награда за „Принос в сферата на хуманитарните и педагогическите науки“ получи проф. д-р Соня Борисова Илиева- преподавател в ШУ „Еспископ К. Преславски“. Наградата за „Ученическа формация“ отиде при ученическия отбор на школа „А и Б“, а наградата за „Педагогически колектив в системата на предучилищното възпитание“ отиде при екипа на ДГ „Пролетна Дъга“. „Академичен и научно изследователски колектив в системата на висшето образование“ отиде за сборника „Приносът на възрожденците на читалищното дело“ с ръководител проф. Кина Вачкова и наградата за „Академичен и научно изследователски колектив в системата на висшето образование“ спечели фирма „Ал и Ко“. Наградата носител на „Златна значка на град Шумен“ бе връчена на директора на ПМГ „Нанчо Попович“ Ваньо Христов Георгиев.
Кметът Любомир Христов отправи благодарствен солово към всички наградени и прикани гражданите да ги изпратят с бурни аплодисменти, изправени на крака.

Тържеството продължи с невероятните изпълнения на спектакъла „Споменът за утре” на трупата на Нешка Робева.

24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияС празнично хоро и внушително шествие Шумен отбелязa 24-ти май (снимки и видео)
Следваща статияИлияна Йотова: От могъщата Преславска книжовна школа започва духовното раждане на българския народ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here