дом Наблюдател Красен и Никола – ужасът за Интерпол! Двама шуменци под код...

Красен и Никола – ужасът за Интерпол! Двама шуменци под код „много опасни”

0
ДЯЛ

38 българи са издирвани с „червена бюлетина” от Интерпол, установи проверка на 24shumen.com. Двама от тях са от Шумен.
41-годишният Никола Миладинов Асенов е обявен за издирване по обвинение в „разврат и извършен обир”. В бюлетина е описан като владеещ български и турски език.
Интерпол търси и 59-годишния Красен Петров Тенев. Шуменецът е обвинен в ръководене на организирана престъпна група, подправяне на валута и други престъпления към паричната система.
Красен Тенев се издирва от Интерпол вече 13 години. През 2006-а става ясно, че мъжът живее в Кения и върти бизнес под името Фьодър Ковал. Въпреки това не е задържан и продължава да се издирва от полицията в световен план. Към 2006 година, когато започват да го издирват, Тенев е осъден на 11 години затвор за печатане и разпространение на фалшиви бандероли.
Красен Тенев е бивш преподавател в Шуменския университет.
Снимките на двамата мъже са редом до тези на бандити от ранга на Ангел Христов и Пламен Галев, по-известни като братя Галеви.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияТри варианта за ново райониране за планиране, Шумен е все с Варна и Добрич
Следваща статия„Ауди“ отнесе със страшна сила два стълба по бул.“Симеон Велики“ (снимки, видео)

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here