дом Общество Кметът на община Върбица Мердин Байрям положи клетва

Кметът на община Върбица Мердин Байрям положи клетва

0
ДЯЛ

На тържествено заседание днес във Върбица новоизбраният кмет Мердин Байрям, общинските съветници и кметовете на населени места положила клетва. Сесията бе открита от областния управител на област Шумен г-н Стефан Желев и водено от най-възрастния общински съветник Мехмед Юсуф.
“Аз още веднъж благодаря на всички за огромното и категорично доверие. И няма да обещая нищо повече от това, че ще продължавам да работя както досега. И моята цел ще бъде неизменно еднопосочна – доброто на моите съграждани, и развитието на община Върбица във всичките му аспекти. Въпреки една кампания с грозно и изкривено от пошлост лице, в която денонощно неуморни “глашатаи” разпространяваха по всички възможни начини в реалния живот и виртуалното пространство изключителни небивалици и персонални обиди, днес отново гледам всеки един човек право в очите, защото водих една открита и достойна надпревара в която говореха делата ми, и именно делата зачеркнаха безпрекословно всеки опит, да бъда злепоставен пред народа си”, заяви Мердин Байрям.
Проведен бе и избор на председател на Общински съвет – Върбица. Постът бе поверен на досегашния председател Кадир Хасан.

След края на тържествената сесия кметът на община Върбица Мердин Байрям, общинските съветници и кметовете на населени места си направиха обща снимка.
Снимки: Община Върбица
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЗа талантливи деца и младежи: Стартира традиционният конкурс „ЕКО КОЛЕДА“
Следваща статияЗатварят още две шуменски улици за движение заради ремонти

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here