дом Здраве Д-р Севдалина Стойкова в челната петица на класацията „Достойните лекари“

Д-р Севдалина Стойкова в челната петица на класацията „Достойните лекари“

1
ДЯЛ

Д-р Севдалина Стойкова е сред първите петима в националната класация „Достойните лекари“. Това съобщиха организаторите на класацията.
Д-р Стойкова е педиатър, била е дългогодишен началник на отделението по „Неонатология“ в Многопрофилната болница за активно лечение в Шумен.
Класацията се организира за трета поредна година. В нея най-добрите медици и здравни работници от страната получават номинации чрез онлайн гласуване. Тази година то се проведе от 18 март до 3 април и в него бяха отчетени рекорден брой гласове – 10 000 за лекари и лечебни заведения. Номинираните са над 500 с различни медицински профили.
С най-висок вот е д-р Светослав Славчев – специалист акушер-гинеколог в МБАЛ „Св. Анна“-Варна. След него се нарежда д-р Даниела Красимирова – обща медицина, Разград. Трети е д-р Борче Николовски – кардиолог в МБАЛ „Бургасмед“ Бургас. На четвърто място е д-р Севдалина Стойкова – специалист педиатър в МБАЛ Шумен. Петото място е за д-р Пламен Пенчев, специалист кардиолог в УМБАЛ „Дева Мария“-Бургас.
Награждаването на отличените лекари и ще се състои в навечерието на Професионалния празник на здравните работници – 7 април.
Снимка: МБАЛ-Шумен
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияД-р Румен Генов: Новите пенсии ще се изчисляват административно по два метода
Следваща статияАвария остави Мадара и Кюлевча без вода

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here