дом Здраве Д-р Милен Чолаков пребори COVID-19

Д-р Милен Чолаков пребори COVID-19

0
ДЯЛ
Снимна: Милен Чолаков

Д-р Милен Чолаков пребори COVID-19. В профила си в социалната мрежа той съобщи, че е отново на работа. Прегледите на пациенти ще се извършват по график. Всички остро заболели е необходимо първо да се обадят по телефона. От днес „Клиника Д-р Чолакови“ ще работи само с предварително записани часове.
„Здрав и чист…..
Отново на работа…..
Благодаря на всички за огромната подкрепа в тежкия момент на болестта!!!“, пише д-р Милен Чолаков.
Относно новия план за справяне с тежката COVID-19 епидемия у нас, обявен от министъра на здравеопазването, д-р Чолаков акцентира върху необходимостта да се приеме решението за откриване на сектор за донорска хиперимунна антиковид 19 плазма към всяка област в страната в кръводарителните центрове към МБАЛ.
„Успех на всички,нашите подадени сигнали и предложения от гр.Шумен и от Сдружението за лечение с донорска анти ковид плазма са чути и уважени!Това е реална помощ в посока повече живот и здраве,много по-малко смърт.Дано се приеме…..и стане по-бързо…
Благодаря на всички над 10 000 души, подкрепили поста и идеята за откриване на донорски антиковид център в Шумен!“, пише д-р Милен Чолаков.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия24-годишен без книжка предизвика катастрофа, чирпанлия е в болницата
Следваща статия12 медала извоюваха малките каратисти на Шумен от турнир в Пловдив

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here