дом Здраве Хуманен жест: Д-р Биркан Гюней ще преглежда безплатно във Велики Преслав и...

Хуманен жест: Д-р Биркан Гюней ще преглежда безплатно във Велики Преслав и Нови пазар

1
ДЯЛ

Истинска грижа за здравето на жителите на малките населени места показа зам.-председателят на Нарoдонто събрание и шуменски депутат от ДПС д-р Нигяр Джафер. С нейно съдействие д-р Биркан Гюней – специалист ортопед и травматолог ще консултира безплатно жителите на Разград и три общини в Североизточна България. Прегледи ще бъдат извършвани в болницата във Велики Преслав на 24 юли от 9.00 часа и в същия час на 26 юли в болницата в Нови пазар.
Консултациите ще се извършват след предварително записване в самия ден в болниците, в двата града.
Молбата на д-р Гюней е пациентите да представят рентгенови снимки или други образни изследвания, ако имат такива.
Д-р Бюркан Гюней е завършил медицина в Медицинския факултет на Тракийския университет в Стара Загора.
През 2005 година започва да специализира Травматология и ортопедия в УМБАЛСМ „Н.И.Пирогов“.
От 2006 – 2008 г. работи като хирург -ортопед травматолог в Клиника по травматология към „Пирогов“.
От 2008 г. работи в IV Травматологична клиника в „Пирогов“.
Обучава специализанти в Университетската болница за спешна помощ.
Безплатните прегледи, извършени от д-р Гюней в общините Айтос, Руен, Ардино, Кърджали и други селища в Родопите свидетелстват за хуманния и благороден жест на един български лекар към пациентите.
На журналистически въпрос: защо го прави, след като е достатъчно ангажиран в столицата?, следва отговорът на д-р Гюней – „Нуждата на хората да потърсят компетентно мнение за здравословен проблем, защото не всеки има възможност да отиде на преглед в големия град“.
А с помощта на зам.-председателя на парламента д-р Джафер в малките и отдалечени населени места ще бъдат организирани безплатни прегледи за рак на гърдата и рак на маточната шийка. „Поех личен ангажимент по-скоро специалисти да проведат консултациите. Пациентките имат нужда от подобни прегледи“, каза за 24 shumen.com д-р Джафер.
Допълнителна информация пациентите могат да получат на тел: 0888 849 668.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПродават на търг общински имот в село Вълнари
Следваща статияРешават правилата и критериите при финансирането на спортните клубове и организации в Шумен

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here