дом Общество Айсел Руфад, областен председател на ДПС Шумен: Благодаря ви за доверието!

Айсел Руфад, областен председател на ДПС Шумен: Благодаря ви за доверието!

0
ДЯЛ

Благодаря на хилядите избиратели, които с гласа си утвърдиха ДПС като първа политическа сила в област Шумен. Затова, че повярваха в мотото на нашата кампания „Ние залагаме на младите“ и видяха в логото и кандидатите в листата на партия Движение за права и свободи формулата за успех.
Благодаря и на всички структури по общини за неуморния труд, който положиха за постигането на този резултат.
Внушителният процент от 35.52 на евровота за кандидатите на партията за нас означава доверие и отговорност да докажем, че приоритетите на Програмата на Движението за права и свободи са реално изпълними.
Айсел Руфад,
Областен председател на ДПС Шумен

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияВнимание, пчелари: Пръскането на площи с препарати в района продължава
Следваща статияИздирваният Исмаил Чаушев е намерен мъртъв

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here