дом Други Българските младежки делегати към ООН ще се срещнат с млади шуменци

Българските младежки делегати към ООН ще се срещнат с млади шуменци

0
ДЯЛ

В петък, 21 октомври, българските младежки делегати към ООН Александра Мирчева и Ива Цолова ще гостуват в Шумен, за да се срещнат с млади хора от града и да им представят възможности за включване в програми и инициативи на Организацията на обединените нации.
Срещата в Шумен ще се проведе с любезното съдействие на Община Шумен в Младежки дом – Шумен от 16.00 ч. Очаква се на нея да присъстват млади хора, студенти, ученици, представители на организации, младежки работници, представители на институции, работещи с и за млади хора и всички, които биха желали да се запознаят с интересни теми, касаещи младите хора в Шумен и по света.
Посещението е част от серия срещи с млади хора от 8 града в България, които Александра и Ива реализират като български младежки делегати към ООН с мандат 2016-2017 г. Делегатите ще запознаят младежите с програмата „Български младежки делегати към ООН“ и с различни възможности за включване на младите хора в програми и инициативи на международно и национално ниво. Гостите на събитието ще разберат кои са 17-те Цели за устойчиво развитие, които светът си поставя до 2030 година и как всеки един от нас може да „промени света“, започвайки от своята общност. Освен това участниците в срещите ще имат възможност да дадат своите идеи и предложения по важни за младите хора въпроси, които младежките делегати да представят пред отговорните за взимане на решения институции в България.
На снимката: Александра Мирчева и Ива Цолова
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОт незнание: Най-често в малките общини има конфликт на интереси
Следваща статияУвеличат се приходите от нощувки в Шуменско

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here