дом Култура Юбилеен сборник за 70-годишнината на проф. д-р Стоян Витлянов

Юбилеен сборник за 70-годишнината на проф. д-р Стоян Витлянов

0
ДЯЛ

Том четвърти от поредицата IN HONOREM на Факултета по хуманитарни науки към Шуменския университет „Епископ Константин Преславски” бе представен официално в Университета. Той е посветен на 70-годишнината на проф. д-р Стоян Витлянов, съобщават от висшето учебно заведение.
Изданието е продължение на традицията, следвана от научното звено за отбелязване на кръгли годишнини на изтъкнати негови членове. Без съмнение, юбилярят проф. Стоян Витлянов е един от тях. През последните 25 години утвърденият специалист в областта на средновековната българска археология е неделима част от научния, преподавателски и административен живот на Факултета по хуманитарни науки. Проф. Витлянов е бил декан на Факултета в периода 2002-2008 г. От 2013 г. е професор по археология. Основните му научни интереси са археология, етноархеология, занаятчийски производства, въоръжение и стопанска археология.
Снимка: ШУ
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСлужители на полицията събираха капачки за закупуване на медицинска апаратура
Следваща статияНовите декларации вече са достъпни в сайта на НАП

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here