дом Наблюдател Що луната не беше на тютюна, да види слънцето?!

Що луната не беше на тютюна, да види слънцето?!

0
ДЯЛ

„Тичайте крачета, при младите момчета…”.
Цитатът може и да не е особено правдив, но пък „собственикът” му, произвел неистовото си желание за обмяна на телесни течности в балкански ритми, си е факт. Истински факт е и всяка вечер в Хана на „загубилите блясък мумии на съвремието”. Иде реч за едни хора, които един по-голям Брат съзерцава постоянно. Една мома охка и пъшка и иска помощ от същия „Брат”, 112, Пожарна, Полиция, Спешна помощ, 911, баретите, ДАНС, Денс и всякакви други спасители, щото се амортизирала след като я вдигнали на ръце…
Стотици хиляди вперени погледи в терзанията на нашата съгражданка, предложила брак на премиера. И с мераци да стане …президент.
Една баба от Родопите пък стана на сто години. От зори до здрач е била на тютюна. Цял живот, докато отгледа 7 деца. Ни зов, ни стон от умора…
Но едно са истинските Човеци, съвсем друго са Most wanted „звездите“ в Нови-я хан на нуждаещите се от лоботомия или по-скоро „лобут” томия.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСеминар „Жаргонизация на езика” се провежда в Шуменския университет
Следваща статияШуменските баскетболисти с победа срещу момчетата на „Берое“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here