дом Общество Шумен се включва в благотворителната кампания за събиране на пластмасови капачки

Шумен се включва в благотворителната кампания за събиране на пластмасови капачки

0
ДЯЛ

Община Шумен се включва в благотворителната кампания „Аз вярвам и помагам“ за събиране на ненужни пластмасови капачки, които ще се предават за рециклиране.
От Общинската администрация е изпратена покана до училищата, детските градини и извънучилищните образователни институции в града да се включат в инициативата. Специално изработени съдове за събиране на пластмасови капачки ще бъдат поставени на различни места в Шумен. Гражданите, фирмите и учрежденията, които също желаят да участват в кампанията или вече имат събрани капачки, могат да ги предават в двора на дивизията (бившето военно поделение) през централния вход, където има денонощна охрана.
Събраното количество общината ще транспортира и предаде на организаторите на кампанията Сдружение „Аз вярвам и помагам“. Това ще стане на 13 април във Варна на площада пред Катедралния храм „Св. Успение Богородично“. С получените парични средства ще бъде закупена и дарена медицинска апаратура в най-голямото отделение по неонатология в СБАГАЛ „Проф. д-р. Димитър Стаматов – Варна“ и най-голямото отделение за детска хирургия в МБАЛ „Св. Анна“ във Варна.
Снимка: Архивна
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПри съседите: Таксиметровият шофьор е бил убит заради 20 лева
Следваща статияАсоциацията по ВиК не събра нужните гласове за заема на Водното дружество

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here