дом Култура „Шумен Рок”: Еднопосочно движение и таксиметрова линия до събитието

„Шумен Рок”: Еднопосочно движение и таксиметрова линия до събитието

0
ДЯЛ

Във връзка с предстоящия през уикенда рок фест „Шумен Рок“ ще бъде въведено еднопосочно движение по пътя „1 300 години България“ в посока „Паметник Създатели на българската държава”, съобщиха организаторите. Промените ще бъдат валидни в двата дни на събитието – 15 и 16 юни.
Ден преди феста – на 14-ти юни, паркингът пред Информационния център на паметника трябва да бъде освободен от автомобили, тъй като там ще бъде изградена сцената за концертите. За събитието има сключена договорка и с таксиметровата компания „Тико“, която ще прави курсове от спирката на жк. „Херсон“ до мястото на феста. Приблизителната цена на превоза ще бъде около 6 лева, предвиждат организаторите.
За посетителите, които ще отидат на събитието със собствен превоз ще бъде създадена организация за паркиране в близост до феста.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПризнание за успех: Отличници от Каолиново получиха парични награди за своите постижения
Следваща статияСела привличат туристи с живописни екопътеки