дом Общество Шумен в 7.30 часа сутринта: Красиво снежен, с непочистени улици (снимки)

Шумен в 7.30 часа сутринта: Красиво снежен, с непочистени улици (снимки)

1
ДЯЛ
24shumen.com/ Архивна

Шумен осъмна в бяла премяна. Въпреки обявения оранжев код за днешния ден, улиците на града не са разчистени, сигнализираха читатели на 24shumen.com, които ни пратиха и снимки.

„Видяхме багери и снегорини едва в 7.30 часа. Сега се надпреварват с автомобилния трафик и пиковия час, когато цял град тръгва на работа. Защо не излязоха часове по-рано?“, негодуваха шофьори.
Снеговалежът все още не е спрял.

Междувременно работници на Общинското предприятие по чистотата започнаха разчистване на тротоарите в района на автогарата в Шумен. Жители обаче са категорични, че улиците не са разчистени, част от тях са заледени, което прави движението с МПС изключително трудно и опасно.
Очаквайте още подробности за пътната обстановка!
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНад 70 машини обработват пътищата в областта, пътят Нови пазар – Тръница е затворен
Следваща статияНеочаквана ваканция! Във Венец, Никола Козлево и Каолиново прекъсват учебните занятия (обновена)

1 коментар

  1. Нищо, пак за текущия (о)бирник-КМЕТ да се гласува, както и за сговорната МУ дружина… То и партията МУ такава все убосници….

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here