дом Общество Шуменци се стягат за нови два протеста през седмицата

Шуменци се стягат за нови два протеста през седмицата

0
ДЯЛ

Шуменци подготвят два нови протеста през настоящата седмица. За тяхното организиране се съобщава в социалните мрежи, където събитията за протестните действия вече са споделени стотици пъти.
Първият е насрочен за сряда, 14 ноември, от 11.00 часа пред сградата на Общината. Тъй като протестът е предвиден в работно време, много от хората изразяват притеснение, че няма да успеят да присъстват.
Вторият протестен митинг е планиран за събота, 17 ноември, отново от 11.00 часа, а сборният пункт на протестиращите ще бъде „Арена Шумен”. Не се изключва вариантът хората отново да блокират магистралата в двете посоки, както направиха на протеста в неделния ден.
И двата протеста са насочени срещу цените на горивата, застраховката „Гражданска отговорност“, данъците и бедността. Заявилите присъствие са категорични, че ще искат оставка на правителството.
Към този момент за съботния протест са потвърдили участие над 300 шуменци.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия72-годишна жена катастрофира на кръстовище, счупи си глезен
Следваща статияТежко дежурство: Огнеборци гасиха десетки горящи сухи треви и стърнища

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here