дом Общество Шуменци протестират: Не на скъпата вода! Спираме да плащаме сметки!

Шуменци протестират: Не на скъпата вода! Спираме да плащаме сметки!

1
ДЯЛ

Десетки граждани излязоха пред Областна управа в Шумен, за да протестират срещу увеличението на водата. Вълна от недоволство заля пространството пред институцията. Хората призоваха за спиране на плащанията към водния оператор и настояха за незабавни мерки. „Не искаме да плащаме поливна вода на цената на питейна. Къде е кмета? Защо не ни чувате?”, скандират недоволните хора.
Припомняме, че това е второто увеличение за абонатите само за два месеца. В замяна на по-високите цени потребителите би трябвало да получат по-качествена услуга.
Гражданите недоволстват, че от чешмите тече ръжда и цели райони редовно остават без живителната течност, затова не разбират какво налага увеличението и защо с днешна дата трябва да поемат разходи, които инвеститорът отдавна би трябвало да е направил, за да ограничи загубите на вода и да направи подобрения във водоснабдяването.

Очаквайте подробности!
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНов удар на ало бандитите! 71-годишна жена им даде 3 945 евро, 60 лева, злато и лични документи
Следваща статияГневна тълпа щурмува кабинета на областния управител, протестът се мести пред Общината (видео)

1 коментар

  1. Отишли са пред областна управа и са питали къде е кмета? Мисля, че просто са объркали сградата, пред която да го търсят.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here