дом Спорт Шуменци посрещнаха световните шампиони Християн Тотев и Пламен Борисов с гайди и...

Шуменци посрещнаха световните шампиони Християн Тотев и Пламен Борисов с гайди и тъпани

0
ДЯЛ

Лошото време и голямото разстояние до столицата София не спря шуменци от възможността да посрещнат своите герои Християн Тотев и Пламен Борисов, които се завърнаха от световното по муай тай в Тайланд. Това съобщават от БК „Шумен“.
Християн Тотев и Пламен Борисов се завърнаха от Мондиала в Азия съответно със златен и бронзов медал. За Тотев това бе трета световна титла от световното първенство, а миналогодишния първенец на планетата Пламен за четвърти път се окичи с медал от този форум .
Групата от Шумен, водена от старши треньорът и президент на СК „Шуменска крепост“ Галин Методиев, за пореден път бе най-многобройната и шумна.
Те запазиха традицията при голям успех на своите съотборници и приятели да изиграят хоро под звуците на български народни песни. Шуменци посрещнаха нашите бойци с гайда и тъпан на летището в София, с което отдадоха своето уважение и съпричастност към медалистите от престижното събитие.
Снимки: БК „Шумен“
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОграничиха движението на ТИР-ове, на места е прекъснато електрозахранването
Следваща статия10 млн. лева ще вложи Община Шумен в подобряване на уличната инфраструктура

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here