дом Прогноза за времето Шуменско под жълт код, очакват се значителни валежи през нощта и сутринта

Шуменско под жълт код, очакват се значителни валежи през нощта и сутринта

0
ДЯЛ

През нощта и в сутрешните часове в област Шумен се очакват значителни валежи до 15-30 л/кв., заради което е обявен жълт код. Общо 11 области в страната са под жълт код, а четири – под оранжев.
9 градуса е максималната очаквана температура в Шуменско през следващите 24 часа.
Над цялата страна ще преобладава облачно и дъждовно време. През нощта все още на много места има условия за значителни валежи, а през деня – предимно в Югоизточна България.
След обяд в Северна България валежите ще започнат да спират, а до края на деня на места облачността ще се разкъса. Ще духа до умерен, а в източните райони и временно силен североизточен вятър. Температурите още малко ще се понижат и минималните ще бъдат между 5° и 10°, а максималните – между 8° и 13°.
Атмосферното налягане ще се повишава и ще бъде по-високо от средното за октомври.
Снимка: НИМХ-БАН
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияВижте къде може да има проблеми в електрозахранването в сряда и четвъртък
Следваща статияДелегация от Върховния областен съд в Нюрнберг гостува на Шуменския окръжен съд

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here