дом Прогноза за времето Шуменско отново под оранжев код заради бурен вятър

Шуменско отново под оранжев код заради бурен вятър

0
ДЯЛ

Синоптиците отправиха предупреждение за бурен вятър и в понеделник. Поривите ще стигат до над 100 километра в час. В цяла Северна България ще е опасно ветровито. За там е обявен оранжев код като скоростта на вятъра на моменти ще бъде над 100 километра в час.
В пет области от Западна България кодът е жълт – там поривите на вятъра ще са над 80 километра в час. Ще се задържи опасно ветровито, като предупреждението вече за цялата страна. В Северна и Източна България то е от втора степен, а в останалите части от страната кодът е жълт. В планините ще е още по-ветровито с ураганен вятър. Ще има и чувствително захлаждане. Опасният вятър ще отслабне към вторник, сряда, но пък ще се задържи студено.
Снимка: НИМХ-БАН
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияРайони в Шумен без ток в понеделник, вижте списъка
Следваща статияИзпитание за шуменци: Оранжев код за бурен вятър, няма вода, няма ток…

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here