дом Общество Шуменски татковци ще се включат в Националната кампания “Да бъдеш баща”

Шуменски татковци ще се включат в Националната кампания “Да бъдеш баща”

0
ДЯЛ

За поредна година ДКТ „Васил Друмев“ ще се включи в Националната инициативата „Ден на бащата” 2018 г. От културната институция канят всички татковци, батковци, чичовци, дядовци, треньори, на 17-ти юни от 11:00 ч. в зала „Патиланчо”.
Национална кампания „Да бъдеш Баща“ се провежда във връзка с международния Ден на бащата. Близо 80 страни в света празнуват Деня на бащата на третата неделя от месец юни.
Публични събития за Деня на бащата ще бъдат организирани в цялата страна. Можете да следите събитията на Facebook страницата на събитието.
Със собствени инициативи ще се включат и много организации – училища, детски градини, неправителствени организации, компании и др.
„Да бъдеш Баща” е част от световната кампания за бащина грижа MenCare, която се провежда в повече от 45 държави на 5 континента. Целта й е да подкрепя мъжете в ролята им на грижовни, справедливи, отговорни и неагресивни родители и настойници, за да подпомогне успешното развитие на децата и отношенията в семейството. В България кампанията се реализира с подкрепата на фондация ОУК.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияТри училища по-малко са функционирали през учебната 2017/2018 в областта
Следваща статия„Гражданска отговорност“: Нарушителите на пътя ще плащат в троен размер?