дом Общество Шуменски мачовци изместиха Гришо в класацията „10-те най-горещи българи за 2018 година”

Шуменски мачовци изместиха Гришо в класацията „10-те най-горещи българи за 2018 година”

1
ДЯЛ

За пореден път стана ясно, че Шумен е епицентър на мощни трусове от талантливи, умни и … взривяващо сексапилни хора. Последното бе доказано от класацията „10-те най-горещи българи за 2018 година” на 10te.bg. В нея попаднаха едни от най-добрите актьори, изпълнители, модели, спортисти и звезди в YouTube и социалните мрежи. В списъка са включени представители на силния пол, отличаващи се не само с външна красота и перфектни тела, а притежаващи комплекс от качества да бъдат най-интересните и горещите, посочват от 10te.bg. Конкуренцията в списъка с „дамски въздишки” е наистина жестока и това проличава още с 10-ката в класацията – актьорът Ники Илиев. Под номер 9 е чаровният Любо от „Скъпи наследнци” – Дарин Ангелов. Най-младата звезда от фамилия Шопови – Наум Шопов се нарежда на 8-о място. 7-ма позиция е за Захари Бахаров. След него в секси класацията е певецът, актьор, танцьор и какво ли още не – Орлин Павлов. Номер 5 в класацията заема рапэрът Криско. Господин International Top Model of the World – Йордан Йорданов е четвърти. В оспорваната битка за първото място влиза Григор Димитров, който обаче е под номер 3 в горещата класация. Дали е от въздуха или от шуменската вода, но мечтаните първо и второ място са бетонирани от шуменски мачовци. Въпреки, че вече е в отбора на женените мъже, а от скоро и горд татко, Фики за трета поредна година е сред най-горещите българи у нас и е поставен под номер 2.

Внимание, дами! След цялото това фиаско от тестостерон, конкуренцията буквално е отвята от мускулестия автомонтьор Митко от „София ден и нощ” – Кристиан Кирилов.

Вероятно за фенките му това не е изненада, тъй като „Митака” е на път да грабне и приза за „Любим актьор в риалити сериал”.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСелски кмет замина на гурбет в чужбина, ще избират временен
Следваща статияКметът Любомир Христов се срещна с дарителите на на Фондация „Панчо Владигеров“

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here