дом Криминале Шуменски криминалисти закопчаха крадец рецидивист, „шетал“ в Горна Оряховица и Габрово

Шуменски криминалисти закопчаха крадец рецидивист, „шетал“ в Горна Оряховица и Габрово

0
ДЯЛ

Криминалисти от ОДМВР – Шумен и колегите им от полицейското управление в града задържаха криминално проявен с кражби рецидивист след като извършил престъпно посегателство на територията на друга областна дирекция.
Д.К./55г./ от Враца е задържан след активни мероприятия на полицейски служители от Шумен, Горна Оряховица и Габрово. Около 17.00 часа вчера в района на болнично заведение в града бил забелязан лек автомобил, с който мъжът се придвижва из страната. Установено било, че наел помещение за нощувка. При извършения личен обиск в него са намерени над 2 000 лева и златни накити. Паричната сума и златото били откраднати от жилище в Горна Оряховица в сряда по обяд. Мъжът е известен с множество кражби, като почеркът му е един и същ. В жилищата прониквал след като чупи или отключва секретен патрон на входна врата.
Д.К. е предаден на криминалисти от РУ – Горна Оряховица по образувано тяхно досъдебно производство. Още един крадец от жилища и апартаменти е бил установен и задържан при съвместни действия на криминалисти от Шумен, Велико Търново, Габрово миналата седмица. Криминално проявеният В.К./57г./ – Патката от град Силистра бил задържан на 12 юни на територията на ОДМВР – Велико Търново. При претърсване в лек автомобил „Мерцедес“, с който се движил били намерени вещи от извършена взломна кражба в Шумен. Изяснява се съпричастността му към други домови кражби на територията на Шумен, повечето от тях в кв. „Тракия“.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОбщински съветник получи … маруля от колега
Следваща статияДеца спасиха ударен от гръм гларус

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here