дом Спорт Шуменски боец ще дебютира на турнира Fuerte En El Ring

Шуменски боец ще дебютира на турнира Fuerte En El Ring

0
ДЯЛ

Боецът на Спортен клуб „Шуменската крепост“ Пламен Борисов ще се изправи срещу противника от Сърбия Mihajlo Kecojevic в двубой от тежка категория на 19 май от 19.30 часа в турнира Fuerte En El Ring в Пловдив.
И двамата бойци са с изключителен опит при аматьорите, както на международно ниво, така и на местно в своите си държави, където са многократни шампиони и медалисти.
Шуменецът прави дебют при професионалистите, докато сърбинът има 6 двубоя със записани 4 успеха и допуснати 2 поражения в тях.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияДнес почитаме паметта на Свети цар Борис – Покръстител на българския народ
Следваща статияВ одеждите на предците: НИАР „Мадара“ облича туристи в средновековно облекло