дом Общество Шуменските скаути отличиха най-големите дарители на клуба

Шуменските скаути отличиха най-големите дарители на клуба

0
ДЯЛ

На церемония снощи скаутите в Шумен отличиха най-големите дарители, които в продължение на 10 години са подкрепяли клуба. Това съобщи за 24shumen.com председателят на Управителния съвет и един от създателите на скаутското движение в града Добромир Драев.
Сред отличените са нотариус Ася Асенова, Даниела Русева, Димитър Александров, Ротари клуб-Шумен и големи фирми от града.
С благотворителен коледен базар вчера местните скаути отбелязаха 10 години от създаването на клуба. Кутиите с даренията ще бъдат отворени в средата на следващата седмица. С парите ще бъдат закупени палатки, алпийска екипировка и ще започне ремонт на едно от бунгалата в базата на скаутите в Шумен.
В навечерието на Коледа местните активисти ще подредят празничен базар и в един от големите търговски центрове в града. На щандовете ще се предлагат традиционни лакомства, ръчно изработени сувенири, подаръци и коледна украса.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияХор „Бодра песен“ и Филхармония-Шумен с коледен концерт
Следваща статияЖълт код за сняг и поледици в 6 области, температурите падат

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here