дом Наблюдател Шуменските малчугани са любознателни: В библиотеката минават по 200 деца на ден

Шуменските малчугани са любознателни: В библиотеката минават по 200 деца на ден

0
ДЯЛ

През лятната ваканция, много от децата в Шумен избират да прекарат свободното си време в Регионалната библиотека „Стилиян Чилингиров”. Броят всеки ден варира от около 150 до 200 деца. Библиотеката им дава възможност да се развиват, да се учат на нови неща и да се забавляват. Освен досадното за някои четене, всеки ден се прожектират филми и анимации по техен избор.
В момента се провеждат и различни курсове и ателиета, като фотографски курс, ателие по Роден край и театрално ателие.
„Всеки ден е пълно, децата са любознателни, послушни и интересът към книгите е много голям”, съобщи за 24shumen.com Росица Добрева, директор на библиотеката.
В края на лятото – на 31 август всички ателиета ще направят завършваща програма, с която ще дадат символичен край на ваканцията и начало новата учебна година.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия86 души в Шуменско са с обвинения за извършени престъпления
Следваща статияУбийствената жега опразни шуменските улици и вкара петима в Спешното

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here