дом Спорт Бойците на СК „Шуменска крепост“ с 10 медала от студентското първенство ...

Бойците на СК „Шуменска крепост“ с 10 медала от студентското първенство по кикбокс

0
ДЯЛ

Общо с десет медала – злато сребро и бронз, се завръщат бойците на спортен клуб „Шуменска крепост“ от приключилото днес XII Национално студентско първенство по кикбокс. Това съобщиха от ръководството на клуба.
Турнирът се проведе във Варна. Организатори насъстезанието бяха Българската конфедерация по кикбокс и муай тай.
Надпреварата събра над 100 бойци от 14 висши учебни заведения от цяла България, които определиха шампионите в стилове киклайт и лайт контакт.
Петима представители на СК „Шуменска крепост“ под ръководството на треньорът Християн Тотев взеха участие в състезанието. Те изиграха общо 17 двубоя в двата стила.
При мъжете първенци и в двете дисциплини- киклайт и лайт контакт станаха Станислав Пенев в категория 94 килограма и Иван Иванов пре бойците над 94 килограма.
Михаил Стефанов в категория до 89 килограма е шампион на киклайт и вицешампион на лайт контакт. Дебютантът в отбора Ани Тотева в категория 55 килограма завоюва сребро на киклайт и бронз на лайт контакт. С две бронзови отличия се завръща Сава Карастоянов 84 килограмовите състезатели.
Снимка: СК „Шуменска крепост“
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияАндрей Слабаков и ген. Димитър Шивиков, ВМРО: Ще работим само и единствено за България!
Следваща статияСпортен празник организират тенисистите от „Шуменец“ и СУ „Йоан Екзарх Български“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here