дом Спорт Шуменските бойци се завърнаха с 3 медала от Balkan best fighters 2017

Шуменските бойци се завърнаха с 3 медала от Balkan best fighters 2017

0
ДЯЛ

Шуменските кикбоксьори от СК „Шуменска крепост“ се завръщат със златен, сребърен и бронзов медал от Балканиадата по кикбокс, която се проведе в Сърбия.
Дебютантът на международната сцена Георги Атанасов преодоля двама съперника в борбата за златото в категория до 60 кг. в стил лоу кик при юношите младша възраст.
Шуменският боец отказа представителят на домакините – Урош Профич, а в спор за титлата надделя и над състезател от Молдова.
Със сребро и вицешампионко звание се завръща Виктор Иванов. Шуменецът отстъпи на финала от противник от Молдова. Той се би в категория до 54 кг. в стил К-1 при юношите старша възраст.
Димитър Стоянов изигра два успешни двубоя в категория до 63,5 кг. през първия ден на събитието. В стил лоу кик той преодоля бойци от Босна и Херцеговина и Сърбия. На следващия ден Димитър е бил с температура, което е накарало треньорският щаб да го оттегли от надпреварата. Така той се задоволи с бронзово отличия.
Единственият, който не се качи на почетната стълбичка от шуменци бе Никола Николов. В тегло до 71 кг. в стил лоу кик при юношите старша възраст, българският боец срещна сръбски опонент и след много равностоен мач отстъпи с 1:2 съдийски гласа.
В надпреварата са взели над 300 бойци от 9 държави.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСъветът на експертите: Как да изберем прясна риба за празничната софра
Следваща статияКъсо съединение подпали гараж в Макак, спряха тока на целия квартал

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here