дом Култура Шуменските актьори обраха овациите на публиката на театралния фестивал в Браила

Шуменските актьори обраха овациите на публиката на театралния фестивал в Браила

0
ДЯЛ

При огромен интерес премина световната премиера на спектакъла „Кафето Ви, г-н министър” от Хореа Гарбеа, съобщиха от ръководството на театъра в Шумен. Постановката бе представена от трупата на шуменския театър на сцената на театъра „Мария Филоти“ в румънския град Браила.
Актьорите от ДКТ „Васил Друмев“ гостуват в северната ни съседка в рамките на театралния фестивал „Дни и нощи на театъра в Браила“.

Сред зрителите в залата в театър „Мария Филоти“ в румънския град бяха Елиянка Михайлова, директор на дирекция „Сценични изкуства и художествено образование“ в Министерство на културата на Република България и кметът на Браила Виорел Мариан Драгомир. В залата присъстваха и авторът на пиесата Хореа Гарбеа, както и Вероника Добрин, предишен директор на театър „Мария Филоти”.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНационално ученическо състезание по дебати ще се проведе в Шумен
Следваща статияС работилница за пейки отбелязват една година от създаването на Младежката сфера

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here