дом Прогноза за времето Шуменска област под жълт код за сняг и поледици в петък

Шуменска област под жълт код за сняг и поледици в петък

0
ДЯЛ
Снимка: Илюстративна

Жълт код за снеговалежи и условия за поледици е обявен за петък в Шуменска област.
В почти цяла Североизточна България тази нощ и утре сутринта валежите ще са от дъжд, но с понижението на температурите валежите ще преминават в сняг и там ще има условия за поледици и заледявания. Предупреждението за опасно време от първа степен е в сила за още 16 области в страната, а в 6, главно в Южна и Централна България, предупреждението е от втора степен.
Температурите в Шуменско в петък ще се понижат значително, като минималната ще е около 0°, а максималната 3°. Сняг и дъжд се очаква да валят и през първия ден от уикенда, но до вечерта постепенно ще спрат в цялата страна. В неделя максималните температури в областта ще стигнат до 8°.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОбразуваха 4 досъдебни дела за незаконно съхранение на дървесина
Следваща статияОбщинският лидер на „Да, България“ в Шумен Ивайло Ганчев – кандидат за евродепутат

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here