дом Други Шуменската фурия Луна наследи милиони долари от богат любовник

Шуменската фурия Луна наследи милиони долари от богат любовник

0
ДЯЛ

Шуменската поп фолк фурия Луна наследила 4 милиона долара, но прибрала само около 60 000 от тях. Парите са от покоен турски бизнесмен, с когото певицата била в интимни отношения.
Делото между певицата и семейството на приятеля й е приключило в полза на богатата турска фамилия. Българката ще получи 60 хиляди долара от завещанието на милионера, а не предвижданите 4 милиона долара в акции, произведения на изкуството и имоти.
Пред столична медия тя твърди, че е получила повече от 4 милиона долара, но тъй като няма възможност да стопанисва толкова много имоти в Австралия и Америка, е прехвърлила огромната част от наследството на децата на покойния си приятел. „Нямам нужда от толкова много неща. Противно на всичко, което се изписа, ние сме в прекрасни отношения с тях, дори сега, когато бях в Турция, пак се видяхме с тях. За мен парите не са толкова важни. Важно е доброто отношение, разбирателството между хората, животът е един миг, така че ние сме си приключили финансовите отношения. Те са доволни, ние никога не сме имали спорове с тях, не искам да казвам числа защото не е разумно”, коментира Луна пред в. „България днес“.
Луна споделила още, че човекът с когото медиите я свързват действително е турски милионер. Въпреки че той починал през 2016 година, Луна говори за него в сегашно време. Запитана за кончината му тя споделя, че това са много съкровени неща които не иска да казва.
Снимка: Фейсбук
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияТърсят се офицери, сержанти и войници за доброволния резерв на армията
Следваща статия1 792 795 лева са постъпленията от разпореждане с имоти частна общинска собственост

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here