дом Култура Шуменската библиотека възобновява работата си

Шуменската библиотека възобновява работата си

0
ДЯЛ

От днес Регионалната библиотека „Стилиян Чилингиров” в Шумен възобновява работата си във всички отдели в нормалното си работно време – от 8.00 до 18.30 ч. от понеделник до петък и от 9.00 до 17.00 ч. в събота. Затворени засега остават единствено читалнята на Детския отдел и местата за ползване на интернет. Престоят на читателите е ограничен до 30 минути в залите за заемане на литература за дома и до 2 часа в читалните за възрастни. Културните събития в библиотеката ще се осъществяват при заетост на местата до 30 процента от капацитета на залата.
Достъпът до Регионалната библиотека продължава да се осъществява при строго спазване на противоепидемичните мерки – ползване на защитна маска, дезинфекцията на ръце и обувки на входа, спазване на дистанция. Помещенията за обслужване на читателите се дезинфекцират на всеки 2 часа, а върнатите библиотечни документи се подлагат на 72-часова карантина, преди да бъдат предоставени за ново ползване.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияТрифон Зарезан е, хиляди празнуват имен ден
Следваща статияЩе предложат МБАЛ – Шумен да стане университетска болница

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here